Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Produkt info


Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 50 anmeldelser på Facebook

Nyhedsbrev

Pleje guide

Når man får en ny hund, er det meget vigtigt, at man sætter sig godt ind i hvilke plejeprodukter, som netop din race har brug for.
Udover dette er det også uhyre vigtigt, at man starter så tidligt, som muligt med at vænne sin hvalp/hund til produkterne.
Start med at vænne hunden til berøring og derefter børstning over hele kroppen, så undgår man nemlig de fremtidige kampe.

Du skal kunne børste pelsen igennem, kigge ørerne, øjne og tænder efter, klippe negle og berøre hunden overalt. Gør det gerne jævnligt, f.eks. en gang om ugen og lad gerne andre i familien hjælpe til, da det vil hjælpe til at gøre hunden tryggere. Det vil være en stor fordel når dyrelægen skal tjekke hunden ved vaccinationer, eller hvis hunden er kommet til skade.

  • God mundhygiejne er vigtig for hundens helbred. Man skal især være opmærksom på små hunderacer. Til rensning og forebyggelse af tandsten kan man vælge flere muligheder. F.eks. at børste tænder med en tandbørste / fingertandbørste med hundetandpasta eller bruge midler som Plaque Off pulver, som modvirker dårlig ånde, tandsten og plank.

  • Negleklip
    Alle racer har brug for en negleklipper, der passer til hundens størrelse, samt evt. klipstop til at standse evt. blødninger.

  • Potesaks bruges til de fleste racer til at klippe hårene omkring trædepuderne, så du undgår, at der dannes fliterknuder. Brug en potesaks med runde ender, så du undgår at stikke hunden.

Hvilken børste skal du bruge til din hund?