Åbningstider:​

Mandag -  fredag

10.00 - 17:30​

Lørdag

Søndag

Søndagslukket

10:00 - 14,00

10:00 - 14,00

i Januar

​Dangro hestefoder og andre tilskudsprodukter til hest

Er du på udkig efter hestefoder af høj kvalitet? Så finder du et stort udvalg lige her hos Ringkøbing Dyrecenter. Vi forhandler forskellige former for foder til heste, f.eks. Dangro hestefoder og forskellige tilskudsprodukter til hest. Vores forretning er beliggende i Videbæk, hvorfor vi primært servicerer kunder fra bl.a. Ringkøbing, Skjern og Hvide Sande.

Det er vigtigt, at din hest får den rette næring og vitaminer, hvilket sikres gennem godt hestefoder. Vi forhandler kvalitetsfoder og kosttilskud til heste til fordelagtige priser, og vi kan imødekomme mange forskellige behov.

Vi har et stort udvalg af tilskudsprodukter til hest

Uanset hvilken type af hest du har, så har vi det helt rigtige foder i vores sortiment. Vi forhandler bl.a. Dangro hestefoder, hvilket er et meget populært valg – og det er ikke uden grund. Med dette foder er din hest sikret den rette næring og de vitaminer, som den har brug for. Alt sammen er med til at sikre en sund og rask hest.​

Vi har desuden et stort udvalg af tilskudsprodukter til hest, som du kan supplere hestens daglige foder med. Dette er særlig velegnet, hvis hesten har særlige udfordringer eller behov, som kræver lidt ekstra. 

Vi rådgiver og vejleder dig gerne mod det helt rigtige valg af foder til din hest.

Kontakt os, og hør mere om vores udvalg af hestefoder

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af Dangro hestefoder eller tilskudsprodukter til hest, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Hos os får du god service og en billig pris.

Vi kan kontaktes på telefon 97 17 24 11 eller på e-mail dangro@dangro.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi straks tilbage.​

Nyheder​

Vores anmeldelser ​

★★★★★

Joakim Pedersen Dissing

"Altid venligt personale, veluddannede, klar med svar, har altid fået kvalitets foder til alle mine dyr. Og er der noget man mangler eller søger. Klare de også det, med et smil."

★★★★★

Bente Klüver

"Et dejligt sted med søde og hjælpsomme piger som ved hvad 

de taler om."

★★★★★

Jesper Jessen

"Altid god og kompetent vejledning. Godt, velvidende og smilende personale. Butikken har et 

bredt udvalg."

★★★★★

Ole Ditlevsen

"Fantastisk butik og oplevelse.

Stort udvalg og glad og 

velvidende personale."

Kontakt RINGKØBING DYRECENTER ApS

Adresse:

Ribovej 2

6950 Ringkøbing

Tilmeld nyhedsbrev

Åbningstider​

Mandag - fredag

10.00 - 17:30​

Lørdag

10:00 - 14:00​

Søn- og helligdage

Facebook logo hvidt  Følg os på facebook