Åbningstider:​

Mandag -  fredag

10.00 - 17:30​

Lørdag

Søndag

Søndagslukket

10:00 - 14,00

10:00 - 14,00

i Januar

Genbrugsbutik med alt fra møbler til nips

Leder du efter en genbrugsbutik? Hos Ringkøbing Dyrecenter ApS driver vi både en dyrehandel, antikforretning og en genbrugsbutik. Vi forhandler alt mellem himmel og jord, men vi har naturligvis ikke nedslidte ting. Vi ligger i Ringkøbing, men har også kunder fra blandt andet Skjern, Videbæk og Hvide Sande med videre.

Genbrug og antikviteter i god stand

​Vi forhandler alle former for genbrug, og det er alt fra møbler til nips. Alle vores genbrugsvarer er i god stand. Du kan med fordel gå på opdagelse i vores genbrugsbutik, hvis du er på udkig efter en unik gave.

Private kan leje sig ind i butikken, og det medfører et bredt og varieret udvalg, som ikke har været forbi en professionel opkøber. Dermed kan du være heldig at lave et rigtigt godt køb. 

Vores genbrugsbutik rummer både genbrug og antikviteter. Måske kan du finde et spisebord, som ligner et nyt, men koster en fjerdedel. Eller måske kan du finde et antikt spisebord, som vil være prikken over i'et i dit hjem.

Kig gerne ind forbi vores genbrugsbutik

​Du er altid velkommen til at kigge forbi vores genbrugsbutik for at se, hvad vi kan byde på. Du kan også kontakte os telefonisk, hvis du leder efter noget helt konkret.

Du kan ringe til os på telefon 97 32 12 91 for at høre mere om genbrug, eller du kan skrive til os på e-mail ringkobingdyr@live.dk. Du kan også bestille en reol, hvor du kan sælge dine egne ting.

Nyheder​

Vores anmeldelser ​

★★★★★

Joakim Pedersen Dissing

"Altid venligt personale, veluddannede, klar med svar, har altid fået kvalitets foder til alle mine dyr. Og er der noget man mangler eller søger. Klare de også det, med et smil."

★★★★★

Bente Klüver

"Et dejligt sted med søde og hjælpsomme piger som ved hvad 

de taler om."

★★★★★

Jesper Jessen

"Altid god og kompetent vejledning. Godt, velvidende og smilende personale. Butikken har et 

bredt udvalg."

★★★★★

Ole Ditlevsen

"Fantastisk butik og oplevelse.

Stort udvalg og glad og 

velvidende personale."

Kontakt RINGKØBING DYRECENTER ApS

Tlf.: 97 32 12 91

​E-mail: ringkobingdyr@live.dk 

Adresse:

Ribovej 2

6950 Ringkøbing

Tilmeld nyhedsbrev

Åbningstider​

Mandag - fredag

10.00 - 17:30​

Lørdag

10:00 - 13:00​

Søn- og helligdage

Mere info på kontaktsiden

Facebook logo hvidt  Følg os på facebook